Despre noi

Singura diferenta dintre un capriciu si o pasiune de-o viata este ca intotdeauna capriciul dureaza mai mult … Oscar Wilde. Mon Caprice este locul in care capriciile tale sunt tema ospitalitatii noastre. Si pentru a le face sa dureze, am pregatit cu mare atentie 12 camere pentru tine, calatorule de-o viata, visatorule de-o noapte sau trubadurule...

Despre noi

13oct.

Singura diferenta dintre un capriciu si o pasiune de-o viata este ca intotdeauna capriciul dureaza mai mult … Oscar Wilde.

Mon Caprice este locul in care capriciile tale sunt tema ospitalitatii noastre. Si pentru a le face sa dureze, am pregatit cu mare atentie 12 camere pentru tine, calatorule de-o viata, visatorule de-o noapte sau trubadurule de-o seara

Singura diferenta dintre un capriciu si o pasiune de-o viata este ca intotdeauna capriciul dureaza mai mult … Oscar Wilde.

Mon Caprice este locul in care capriciile tale sunt tema ospitalitatii noastre. Si pentru a le face sa dureze, am pregatit cu mare atentie 12 camere pentru tine, calatorule de-o viata, visatorule de-o noapte sau trubadurule de-o seara …

Mon Caprice este un loc care te va cuceri de la prima intalnire. Un loc in care vei reveni intotdeauna cu placere.

Camerele sunt foarte spatioase si modern mobilate, fiind dotate cu baie proprie cu dus, televiziune prin cablu, acces wireless la internet, mini bar.

Barul din receptie va sta la dispozitie cu un sortiment variat de bauturi alcoolice si racoritoare, cafea espresso, cu sau fara cofeina si ceaiuri.

La parterul locatiei se va deschide in curand un salon de evenimente unde veti putea sarbatori cele mai importante clipe ale vietii.

In curtea locatiei exista 10 locuri de parcare.