Camere Hotel

Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 (ora la care poate fi ocupata camera/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out). Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului. In ultima zi de sejur , clientii hotelului vor elibera camerele...

Camere Hotel

22mai
Camere hotel Preturi
Single Standard 110 RON
Double Standard 130 RON
Triple Standard 160 RON
Deluxe Single 140 RON
Deluxe Double 160 RON
Apartament - 2 PERS 180 RON
Apartament - 3 PERS 220 RON
Apartament - 4 PERS 260 RON
SHORT TIME - Standard 70 RON
SHORT TIME - Deluxe 90 RON
SHORT TIME - Apartament 100 RON
Ora Intarziere/ O persoana 30 RON
CHECK IN EARLY / CHECK OUT LATER (2-3 ORE) 50 RON
  • Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 (ora la care poate fi ocupata camera/check-in).
  • Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).

Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului. In ultima zi de sejur , clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12:00 , iar bagajele,daca vor dori , pot fi depuse in receptie.In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris , clientii pot elibera camera pana la ora 15:00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50 de lei sau daca elibereaza camera dupa ora 16:00 vor plati o taxa in valoare de 30 lei/ora de intarziere.

Tarifele afisate pe site-ul http:// hotelmoncaprice.ro reprezinta pretul de cazare pe camera pe noapte si include TVA si toate taxele locale. Preturile se pot modifica oricand fara niciun preaviz, insa aceste modificari nu afecteaza rezervarile confirmate. Tarifele de cazare la Hotelul Mon Caprice din Bucuresti difera in functie de camera aleasa : Camera Standard, Camera Deluxe, si cazare in Apartament.